Primele bombe de la French Open: Rezultat catastrofal pentru o favorită la titlu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tenisul feminin rămâne imprevizibil şi, ca de obicei, încă din prima rundă apar surprize uriaşe, aşa cum s-a întâmplat şi astăzi, la Paris.

A doua zi de la French Open 2020 părea să aibă doar rezultate normale, cu victoria favoriţilor. Asta în prima parte a zilei. Apoi, au început să curgă surprizele, toate pe tabloul feminin.

La masculin, Rafael Nadal (2 ATP) a făcut instrucţie cu Egor Gerasimov (83 ATP), scor 6-4, 6-4, 6-2. Campionul de la US Open, Dominic Thiem (3 ATP) şi-a făcut încălzirea cu Marin Cilic (40 ATP), scor 6-4, 6-3, 6-3. Iar la feminin, s-au calificat Kvitova (11 WTA), Bertens (8 WTA), Muguruza (15 WTA), Serena Williams (9 WTA) şi Elina Svitolina (5 WTA), doar Bertens şi Muguruza având nevoie de trei seturi pentru a avansa.

Marea surpriză a venit în meciul Vondrousova (19 WTA) - Swiatek (53 WTA). Poloneza de 19 ani, comparată de multe ori cu Radwanska, a spulberat-o pe Vondrousova, scor 6-1, 6-2. Iar asta în condiţiile în care cehoaica de 21 de ani fusese finalistă, anul trecut, pierzând doar în faţa lui Ashleigh Barty.

Şi o altă cehoaică, favorită, a dezamăgit în prima zi. Karolina Muchova (26 WTA) a fost învinsă de americanca McHale (81 WTA), scor 2-6, 4-6. În turul următor, McHale se va duela cu Patricia Ţig (58 WTA).

În fine, Madison Keys (16 WTA) a fost o altă favorită care a părăsit turneul după primul meci. Americanca a cedat în faţa lui Shuai Zhang (40 WTA), scor 3-6, 6-7. 

CITEŞTE ŞI:

French Open, zguduit: Al 5-lea jucător al lumii, eliminat după miezul nopţii

Kerber, groaznică la Paris: Nemţoaica a fost învinsă categoric de o jucătoare din afara Top 100

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite