Sport

articolul anterior articolul urmator

Primul campionat de fotbal din Europa care şi-a stabilit data reluării meciurilor

0
8 Apr 2020 09:59:32
Autor: Cezara Paraschiv

Olanda a devenit prima ţară europeană care a fixat data la care campionatul de fotbal se va relua după pauza forţată luată din cauza pandemiei de coronavirus.

Cluburile din Eredivisie s-au întrunit în videoconferinţă cu reprezentanţii Federaţiei de fotbal din Olanda şi au stabilit de comun acord ca sezonul să fie reluat pe data de 19 iunie, dacă Guvernul din Olanda o va permite.

Iniţial cele mai importante cluburi din Olanda (Ajax, PSV Eindhoven şi Feyenoord) au susţinut anularea sezonului, însă ameninţarea venită de la UEFA, că ligile care preferă să închidă sezonul ar putea fi excluse din cele două competiţii europene importante , a determinat o schimbare de poziţie radicală.

Oamenii din fotbalul olandez au stabilit ca jucătorii să reia antrenamentele, individual, pe data de 15 mai, iar începând cu 29 mai loturile să se reunească. Federaţia olandeză doreşte de asemenea să permită disputarea câtorva meciuri amicale înainte de relansarea campionatului, care să le permită jucătorilor să reintre în ritm.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările