Primul fotbalist depistat cu coronavirus: „Mă simt bine, vreau să asigur pe toată lumea că nu am probleme“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniele Rugani are cinci titluri de campion al Italiei alături de Juventus. Foto: Daniele Rugani via Twitter
Daniele Rugani are cinci titluri de campion al Italiei alături de Juventus. Foto: Daniele Rugani via Twitter

Daniele Rugani, fundaşul de 25 de ani al lui Juventus, devenit primul jucător de fotbal testat pozitiv pentru coronavirus, a vorbit despre starea sa de sănătate, anunţând că se simte bine.

„Mă simt bine, vreau să asigur pe toată lumea că nu am probleme. Din fericire, nu am avut simptome grave, pot să mă consider norocos. A fost mai mult şocul de a fi primul care a contactat virusul în lumea fotbalului. Am fost brusc în centrul atenţiei, în câteva momente am primit o mulţime de mesaje. Şi presa a fost curioasă ce se petrece cu mine, dar sper că va trece. Sper că toţi vom depăşi acest moment!“, a spus Rugani pentru Juventus TV.

Situaţia fotbalistului a ieşit la iveală pe 11 martie. Rugani, care anul trecut şi-a prelungit contractul cu campiona Italiei până în 2023, nu prezenta simptomele specifice infectării cu coronavirus, însă rezultatul pozitiv primit a produs o reacţie în lanţ: Juventus a ordonat testări pentru toşi cei care intraseră în contact cu Rugani, dar şi măsuri de izolare.

Chiar dacă fotbalistul şi-a luat măsuri pentru a nu-i transmite virusul logodnicei sale, aceasta rămânând la Torino în timp ce fotbalistul se afla la Continassa, Michela Persico a anunţat recent că şi testul său pentru Covid-19 a fost pozitiv. Persico este prezentatoare tv şi jurnalistă sportivă.

Michela a transmis la rândul său un mesaj pozitiv pe reţelele de socializare: „Vreau să vă liniştesc spunându-vă că sunt foarte bine. Din fericire pentru mine nu am simptome şi asta înseamnă că sunt şi alte persoane în situaţia mea, norocoase că trebuie doar să stea liniştite în casă. Dacă febra creşte puţin trebuie să luăm un medicament şi totul trece. Aşa că am vrut să vă transmit că eu şi Daniele suntem pozitivi, dar asimptomatici.“

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite