Primul meci al campionatului din 2014 pute îngrozitor: acuze grave înainte de Steaua – Concordia Chiajna

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liga I iese din „hibernare“ cu restanţa Steaua – Concordia Chiajna, programată pentru 14 februarie (ora 20.30, Digi Sport). Cu 48 de ore înainte de meci, au apărut primele declaraţii care întăresc senzaţia că vom asista la un aranjament.

„Adevărul“ a semnalat faptul că antrenorul Concordiei, Ionuţ Chirilă, care e prieten cu familia Reghecampf, a început să vorbească despre confruntarea cu Steaua, la fel ca despre un joc pierdut dinainte.

Din acest motiv, există mari dubii în privinţa corectitudinii meciului, iar patronul celor de la Astra Giurgiu, Ioan Niculae, a vorbit despre semnalele pe care le-a primit şi el înainte de Steaua – Chiajna.

Ce a spus?

„Nu mă aştept la nimic. Nu cred că cei de la Chiajna vor avea aceeaşi voinţă cu Steaua, aşa cum au avut la meciul cu noi (n.r. – pierdut de Astra cu scorul de 1-3). Ştim nişte lucruri pe care nu e bine să le spunem, despre o anumită afinitate între cele două echipe. E mai adâncă decât prietenia dintre Laurenţiu Reghecampf şi Ionuţ Chirilă“, a spus finanţatorul liderului la Dolce Sport.

Auzind ce a spus Niculae, tehnicianul Concordiei a spus atât: „Dacă a făcut această declaraţie trebuie să îi fie ruşine“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite