Primul meci SUA – România în era Trump: ce echipă românească a asistat la alegeri şi va juca, astăzi, la San Jose

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mirel Albon, selecţioner România
Mirel Albon, selecţioner România

O delegaţie tricoloră a avut şansa de a urmări de la faţa locului evenimentele istorice care s-au petrecut în noaptea de marţi spre miercuri.

Mulţi români au stat în faţa televizoarelor până spre dimineaţă pentru a afla cine a câştigat duelul Trump – Clinton. 

Două amicale aranjate de Federaţia Română de Fotbal (FRF) le-au oferit şansa jucătoarelor naţionalei feminine de a urmări totul de la faţa locului.

Potrivit site-ului frf.ro, tricolorele au aterizat la San Francisco, luni, cu o zi înainte de alegeri, la 19 ore după ce au urcat în autocarul care le-a dus la Aeroportul Internaţional Henri Coandă. 

În a doua zi pe teritoriul Statelor Unite ale Americii, acolo unde astăzi şi duminică vor întâlni SUA, campioana mondială, jucătoarele echipei naţionale au avut parte de câteva momente de relaxare.

Înaintea primului antrenament de intensitate ridicată pe tărâm american, întâia şedinţă de pregătire, cea de luni, fiind doar una de dezmorţire, fetele au mers într-o scurtă vizită în San Francisco. Oraşul e situat la 60 de kilometri de San Jose, locul în care va avea loc prima întâlnire dintre naţionalele Statelor Unite şi cea a României.

Prima oprire a fost la docul 39, de unde membrii delegaţiei noastre au putut vedea Insula Alcatraz care a găzuit vestita închisoare cu acelaşi nume. Apoi, autocarul a oprit lângă Podul Golden Gate care a fost străbătut de tricolore pe jos. Zilnic, peste 110.000 de maşini traversează podul ce are o lungime de 2,7 kilometri.  

Primul meci dintre Statele Unite ale Americii şi România se joacă astăzi („Avaya Stadium“, San Jose, California, ora locală 19.00). 

Al doilea joc e programat la 13 noiembrie („StubHub Center“, Carson, California, ora locală 18.30). 

În România, orele de start vor fi 05.00, în noaptea de joi spre vineri, şi 04.30, în noaptea de duminică spre luni.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite