"Prinţul" Cristea, dat afară de Petrolul. "Lupii" au renunţat şi la Cristescu, dar au adus un camerunez, de la TSKA Sofia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Avertismentul lansat de Cosmin Contra la adresa mijlocaşului Adrian Cristea s-a finalizat cu îndepărtarea acestuia din lotul echipei.

Conducerea clubului a decis ieri rezilierea contractului fotbalistului, care nu va mai juca la Petrolul din noul sezon. Cristea fusese împrumutat o jumătate de an la Standard Liege, dar n-a confirmat şi a fost trimis înapoi. El a jucat la Petrolul în Supercupa României, iar la finalul aclei partide Cosmin Contra a declarat: "La cum s-a prezentat, Cristea nu va mai juca niciun minut la mine". Alături de Adrian Cristea, Petrolul a renunţat şi la Marian Cristescu, care ar putea ajunge fie la Astra, fie la Rapid.   

În schimb, ploieştenii au achiziţionat un mijlocaş camerunez. Njongo Lobe Priso a semnat un acord valabil pentru următoarele două sezoane cu Petrolul, din postura de jucător liber de contract. Născut pe 24 decembrie 1988, Njongo Priso a mai evoluat la FC Valletta, AEK Larnaca şi, din ianuarie 2012, la ŢSKA Sofia. El a bifat 22 de partide în stagiunea trecută a campionatului Bulgariei, trecându-şi în cont un gol şi 3 pase decisive.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite