Probleme mari pentru Răzvan Lucescu. Antrenorul are sabia deasupra capului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Skoda Xanthi, echipa antrenată de românul Răzvan Lucescu a obţinut ultima victorie în campionat pe 22 noiembrie 2015.

Răzvan Lucescu are probleme serioase la Skoda Xanthi, ţinând cont că echipa sa a uitat gustul victoriei. Finalista Cupei Greciei de anul trecut a a ajuns la al cincilea meci fără victorie în campionat, dintre acestea trei fiind înfrângeri. Practic, Skoda n-a mai bătut pe nimeni de pe 22 noiembrie 2015, când a intrat în această pasă neagră, care a aruncat-o spre locurile retrogradării.

Echipa din Xanthi e pe locul 13, la egalitate de puncte cu Atromitos Atena, echipa de pe locul 14, primul retrogradabil. Iar sâmbătă are meci chiar cu aceasta, pe teren propriu,  partidă de care depinde în mare măsură soarta fostului selecţioner. Lucescu jr. a preluat-o pe Xanthi în octombrie 2014 şi anul trecut a avut un parcurs bun cu această echipă, terminând pe locul 8 şi jucând finala Cupei.
Vara trecută, Lucescu l-a adus la echipă pe fostul său jucător de la Rapid, Ovidiu Herea, care jucase în ultimele două sezoane în Elveţia, la FC Sion. El a jucat în toate meciurile din acest sezon, înscriind 3 goluri în 16 partide. Herea este unul dintre golgheterii echipei, ţinând cont că Xanthi este o formaţie care marchează foarte puţin, având o medie de sub un gol pe meci. 

În 16 partide, elevii lui Răzvan Lucescu au înscris de 14 ori, având unul dintre cele mai slabe atacuri din Super Liga Greacă. Vinovat de acest lucru este şi grecul Pantelis Kapetanos, fost la Steaua şi la CFR Cluj, care în 14 meciuri n-a dat niciun gol, deşi în România era unul dintre golgheterii campionatului. 

5 echipe a mai antrenat Răzvan Lucescu, în afară de Skoda Xanthi: FC Braşov (de două ori), Rapid (de două ori), România, El Jaish (Qatar) şi Petrolul

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite