Probleme pentru Mirel Rădoi. A pierdut un jucător important care nu va putea juca la Campionatul European de tineret

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Denis Drăguş nu va juca la Euro 2019
Denis Drăguş nu va juca la Euro 2019

România debutează marţi la Campionatul European de tineret, unde va întâlni, în primul meci din Grupa C, echipa similară a Croaţiei.

Selecţionerul Mirel Rădoi a decis să îl cheme la lotul naţional U21 pe Ricardo Grigore de la Dinamo Bucureşti după ce Denis Drăguş s-a accidentat.

În urma unui contact, mijlocaşul de la FC Viitorul a acuzat dureri la călcâi. Iniţial s-a crezut că este vorba doar de o contuzie şi că nu e ceva grav, însă la antrenamentul de joi seara durerea s-a accentuat. Azi dimineaţă, fotbalistul nu s-a pregătit alături de colegii săi, iar după masa de prânz a mers cu medicul echipei naţionale U21, Adrian Nica, la o clinică pentru a efectua o radiografie. Diagnosticul a fost: fractură trabeculară de calcaneu.

Pentru a fi siguri că acesta este diagnosticul, jucătorul a făcut un control suplimentar la un spital din Cesena, iar părerea medicului ortoped de acolo a fost aceeaşi. Apoi, s-a luat legătura cu doctorul clubului FC Viitorul, George Puflene, i s-a trimis radiografia pentru a o vedea, iar acesta a admis şi el că Drăguş nu va putea evolua la Euro 2019.

În aceste condiţii, staff-ul de la lotul naţional U21 a anunţat UEFA de accidentarea mijlocaşului şi a cerut înlocuirea acestuia în lotul pentru Campionatul European. Selecţionerul Mirel Rădoi a decis să apeleze la Ricardo Grigore, jucătorul lui Dinamo Bucureşti.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite