Progamul de astăzi al românilor la turneul de la Roma. Când joacă Simona şi unde se poate vedea meciul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

După victoria entuziasmantă obţinută, alături de Monica Niculescu, în proba de dublu, Simona Halep debutează astăzi şi pe tabloul de simplu al competiţiei din capitala Italiei.

Simona Halep, acceptată direct în manşa a doua a competiţiei, o va întâlni pe italianca Jasmine Paolini, locul 99 WTA, beneficiară a unui wild card, astăzi, nu înainte de ora 13.30. Această partidă este a doua pe arena Pietrangeli, după întâlnirea dintre Danka kovinici din Muntenegru, locul 86 WTA şi Belinda Bencic din Elveţia, locul 10 WTA, care începe al ora 12. Întâlnirea va fi transmisă în direct de Digisport. 

Tot miercuri, în al doilea meci de pe terenul 2, perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer va juca împotriva cuplului Wesley Koolhof/Nikola Mektici (Olanda/Croaţia), în primul tur al probei de dublu. Prima partidă, tot de dublu masculin, pe acest teren începe la ora 12.00.

Raluca Olaru şi germana Anna-Lena Friedsam evoluează, tot miercuri, cu echipa Miyu Kato/Sabrina Santamaria (Japonia/SUA), în optimi, la dublu feminin. Meciul este al doilea de pe terenul 3, după o altă întâlnire de dublu feminin, care începe la ora 12.00.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite