Programul Simonei Halep până la finalul sezonului! Ce spune despre participarea la Transylvania Open, organizat la Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Revenită pe terenurile de tenis după o perioada în care a fost afectată de accidentări, cea mai bună jucătoare a României a anunţat programul pe care îl va avea în finalul acestui an.

Simona Halep a anunţat pe site-ul oficial turneele la care va mai lua parte în 2021, sportiva din Constanţa urmând să joace la 3 turnee WTA, dintre care ultimul va fi Transylvania Open, organizat la Cluj-Napoca. 

Simona nu va evolua în competiţii oficiale în această lună, septembrie fiind dedicată evenimentelor personale. Mai întâi, la data de 15 septembrie, urmează să facă cununia civilă cu Toni Iuruc (42 de ani), după care, pe 27 septembrie, Simona urmează să împlinească 30 de ani,

Astfel, prima întrecere la care Halep va fi prezentă pe tabloul principal urmează să fie cea de la Indian Wells, turneul WTA 1000 din SUA care va avea loc între 6 şi 17 octombrie. Imediat după terminarea acestuia, 18 şi 24 octombrie, Halep intenţionează să ia startul la Kremlin Cup - Moscova, Rusia (WTA 500), după care, între  25 şi 31 octombrie românca speră să onoreze turneul WTA 250 Transylvania Open - Cluj-Napoca.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite