Proiectul Ramonei Farcău se extinde la Buftea, cu handbal şi fotbal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ramona Farcău
Ramona Farcău

Fosta jucătoare de handbal, golghetera României la Jocurile Olimpice de la Beijing, Ramona Farcău, continuă să investească în sport.

După ce şi-a deschis şcoala de handbal, Olympic RFH, în urmă cu mai bine de jumătate de an, la şcoala Hamburg, din sectorul 3, Ramona doreşte să extindă domeniul de activitate şi cu fotbal, urmând ca din 2020 să inaugureze şi secţia de tenis.
Pe lângă fotbal şi handbalul va avea încă o grupă, de acastă dată la Sala Sporturilor din Buftea, deoarece vin foarte multe solicitări din zona de nord a Capitalei.

“Atunci când am conceput proiectul Olympic RFH am gândit totul în jurul celor mai populare sporturi din România, handbalul, fotbalul şi tenisul. Echipa de handbal a crescut frumos, de anul acesta am inaugurat o nouă locaţie, în nord, pentru a face faţă solicitărilor, iar din vară vom extinde proiectul, în direcţia fotbalului. Vom păstra aceleaşi coordonate, ca la handbal, vom urma aceleaşi valori şi le vom pune la dispoziţie copiilor toate facilităţile necesare pentru a creşte frumos: vor avea parte de echipament sportiv personalizat, pregătire psihologică, pregătire fizică asistată de preparator specializat, apă plată la antrenamente, vitamine, teambuildinguri şi acces la educaţie şi cultură, prin oferirea de cărţi şi publicaţii sportive. Tot proiectul este gândit în jurul ideii de educaţie prin sport, pentru că ne dorim să formăm copii capabili să reuşească în viaţă şi să fie fericiţi cu ceea ce fac”, a explicat Ramona Farcău.

Stelian Stancu va antrena micii fotbalişti de la RFH

De asemenea, Olympic RFH va inaugura şi secţia de fotbal, pornind cu două grupe, una pentru copii cu vârste cuprinse între 7 şi 8 ani şi alta cu copii născuţi în 2006-2007, ultimii urmând să fie înscrişi în competiţiile oficiale. Omul ales de Ramona Farcău pentru a se ocupa de micii fotbalişti este Stelian Stancu, cel care a jucat cu Steaua în UEFA Champions League. “În ceea ce priveşte staff-ul tehnic, echipa de fotbal îl va avea antrenor pe Stelian Stancu, fostul jucător al Stelei, care va avea pe lângă el un antrenor asistent, preparator fizic şi psiholog. Consider că Stelian se potriveşte perfect proiectului nostru, având educaţia şi experienţa necesară pentru a deveni model pentru copiii noştri”, a mai spus Ramona Farcău.

Stelian Stancu a jucat 4 ani la Sportul Studenţesc, în perioada 2002-2006, a fost transferat la Steaua, fiind apreciat pentru meciul din Champions League, disputat pe Santiago Bernabeu, împotriva echipei Real Madrid, scor 0-1, cu celebrul autogol al lui Bănel Nicoliţă. A ajuns la Poli Timişoara, unde a impresionat în două dintre cele mai bune sezoane ale echipei, apoi a mai jucat la FC Braşov, în Kazahstan, la Khazar Lankaran, FCM Tg. Mureş, Academica Argeş şi CS Baloteşti.

Pentru cei care doresc să se înscrie la şcoala de handbal a Ramonei Farcău, în zona Buftea, dar şi la fotbal, o pot face direct pe pagina clubului, unde există un formular de înscriere, http://www.rfhsport.ro/acs-olympic/, sau chiar scriind pe pagina de facebook a proiectului Ramonei Farcău: https://www.facebook.com/RFHSport/.
 

Body

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite