Prunea, atac dezlănţuit la adresa Stelei: "S-a scris cea mai urâtă pagină din istoria acestui club. Avem un campionat fraudat,  un fotbal falimentar şi cu multă mizerie"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Florin Prunea, preşedinte la CSMS Iaşi, echipă aflată în luptă directă cu Viitorul Constanţa pentru evitarea retrogradării, a comentat în termeni duri victoria echipei lui Hagi în faţa Stelei.

"Am văzut în seara asta (n.r.ieri) un antrenor care şi-a dat demisia acuzând mizerii, după care a revenit asupra deciziei, pentru că nu are ce face. Eu am crescut cu altă mentalitate, la fel ca şi Gică Hagi. În seara asta s-a consumat cea mai urâtă pagină din istoria Stelei. Eu am văzut de-a lungul timpului conducători la Steaua de cel mai înalt nivel, nu oameni ca Gigi Becali, care să se bucure de eşecul propriei echipe. Vine acest "Prâslea cel Voinic", Viitorul Constanţa, acest hibrid, să rămână în Liga I. Naţionalele de juniori pierd cu 10-1 în Germania, cu jucători de la Viitorul. Să nu ne mai minţim atâta", a tunat Prunea.

"Nu trebuie să permitem acestui oier să pună mâna pe fotbalul românesc"

Tot el a continuat la Digisport: "Acesta este un campionat fraudat, avem un fotbal falimentar, cu foarte multă mizerie. Să vedem ce se va întâmpla la meciul Viitorului cu Dinamo. Dacă eşti dinamovist, nu accepţi să se repete ce s-a întâmplat în Ghencea. Nu trebuie să permitem ca familia şi rudele acestui oier să pună mâna pe fotbalul românesc".

Mesajul transmis de fanii Stelei lui Gheorghe Hagi

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite