Publicaţia care a anunţat moartea lui Kobe Bryant, criticată: „Mi se pare complet lipsit de respect să afli aşa că cei pe care i-ai iubit au dispărut”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kobe Bryant a murit, la doar 41 de ani
Kobe Bryant a murit, la doar 41 de ani

Vestea potrivit căreia Kobe Bryant a murit, în urma prăbuşirii elicopterului în care se afla, a fost anunţată, în premieră, de publicaţia TMZ, criticată pentru valorile ei morale.

În acest context, Alex Villanueva, şeriful districtului Los Angeles, a criticat situaţia, în cadrul unei conferinţe de presă: „Mi se pare total lipsit de respect, să afli de pe TMZ, că cei pe care i-ai iubit au dispărut. Este total nepotrivit!”.

În completare, Tim Murakami, adjunctul lui Alex Villanueva, a atenţionat pe Twitter: „Înţeleg competiţia, dar vă rugăm să ne lăsaţi timpul necesar pentru a-i anunţa personal pe apropiaţi. E brutal să auzi din media astfel de veşti. Ţi se rupe inima”.

De altfel, nu este prima dată, când TMZ anunţă în premieră astfel de informaţii, notează „Gazeta Sporturilor”. În 2009, aceeaşi publicaţie informa despre moartea lui Michael Jackson, în 2012 a scris despre cea a lui Whitney Houston, iar în 2016 a anunţat moartea lui Prince.

„Când e vorba de oameni celebri, cei de la TMZ au multe informaţii din interior. Au legături care le oferă lor informaţiile prima dată. Dacă TMZ scrie că o celebritate a murit în Los Angeles, e sigur corect. Din anumite motive gradul lor de veridicitate e foarte mare”, a afirmat Matthew Belloni, redactorul şef al Hollywood Reporter, citat de gsp.ro. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite