Pur şi simplu, magnific: S-a dat cel mai frumos gol din acest sezon al Ligii Campionilor VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mehdi Taremi, autorul unui gol fabulos
Mehdi Taremi, autorul unui gol fabulos

Cu siguranţă, marţi seară, planeta fotbalului a fost cu ochii spre Paris, unde s-a jucat returul PSG - Bayern. La Sevilla însă, în confruntarea dintre Chelsea şi Porto, s-a înscris ceea ce poate deveni chiar golul anului 2021, în ancheta FIFA de final de an.

Porto a părăsit Liga Campionilor, în sferturi, după o „dublă“ confruntare cu Chelsea, în care, din cauza pandemiei, ambele meciuri s-au jucat pe „Ramón Sánchez Pizjuán“ din Sevilla.

În tur, când Porto a fost considerată echipa gazdă, englezii s-au impus cu 2-0. De aceea, marţi seară, returul a fost, în mare parte, o formalitate pentru gruparea londoneză. Care a şi controlat partida, păstrând scorul alb, de calificare, până în prelungiri. Atunci însă, s-a înscris cel mai frumos gol al acestui sezon în Liga Campionilor!

Iranianul Mehdi Taremi (28 de ani), care a ratat partida-tur (a fost suspendat după eliminarea din returul cu Juventus), a adus victoria celor de la Porto, cu o „foarfecă“ fabuloasă, care l-a lăsat spectator pe Mendy, goalkeeper-ul lui Chelsea. Cum golul a venit prea târziu, abia în minutul 90+3, el a fost o simplă consolare pentru portughezi. Pentru Taremi însă, a doua sa reuşită în Liga Campionilor a fost una de care îşi va aduce aminte mereu cu mare plăcere.

Taremi e la al doilea său sezon în fotbalul european, după ce a fost transferat de Rio Ave, de la Al-Gharafa (Qatar), liber de contract. După un singur sezon la această formaţie, pentru care a înscris 21 de goluri în 31 de apariţii - a fost golgheterul Portugaliei, în sezonul trecut - Taremi a fost transferat la Porto pentru 4,7 milioane de euro, în condiţiile în care era dorit şi de Benfica şi Sporting Lisabona.

În actuala stagiune, iranianul a adunat 17 goluri şi 13 pase de gol, în 40 de meciuri, în toate competiţiile.

VEZI GOLUL FABULOS AL LUI TAREMI ÎN POARTA LUI CHELSEA 

Liga Campionilor, sferturi, retur

Astăzi, ora 22.00

Liverpool - Real Madrid (1-3 în tur)

Digi Sport 1, Telekom Sport 1, LookSport+

Dortmund - Man. City (1-2)

Digi Sport 2, Telekom Sport 2, LookSport

Ieri

PSG - Bayern 0-1 (3-2)

Chelsea - Porto 0-1 (2-0)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite