Michael Schumacher face mici progrese încurajatoare. Rezerva germanului din spital a fost asaltată de necunoscuţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sabine Kehm, purtătorul de cuvânt al lui Michael Schumacher, a declarat duminică seară că fostul pilot de Formula 1 face mici progrese încurajatoare. Aceasta a completat că autoritoţile fraceze sunt în alertă, după ce mai mulţi necunoscuţi au încercat să pătrundă în rezerva de spital din Grenoble.

„Sunt mici progrese, care evident ne bucură foarte mult şi ne dau mult curaj. După cum am mai spus, sunt momente în care dă semne de luciditate şi de trezire, ceea ce este o veste bună“, a declarat potrivit AFP purtătorul de cuvânt al germanului.

„A fost un bărbat care a pretins că e tatăl lui Michael şi care a reuşit să intre în secţia de Terapie Intensivă, dar nu a ajuns până la el. Din nefericire, au fost foarte multe cazuri de acest gen, cu oameni care au încercat să intre pentru a-l fotografia sau filma“, a completat Sabine Kehm. 

În vârstă de 45 de ani, Michael Schumacher a fost rănit grav într-un accident de schi, pe 29 decembrie 2014, în staţiunea franceză Meribel.
Până acum, neamţul a suferit două operaţii pe creier şi se află în faza de revenire progresivă din comă. În prima săptămână a lunii aprilie, un doctor apropiat al fostului sportiv a declarat că acesta a fost scos din comă şi a deschis ochii.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Un medic german aduce veşti excelente despre Michael Schumacher

După 96 de zile de comă, Michael Schumacher a dat primele semne de revenire

Purtătorul de cuvânt al lui Michael Schumacher: „Sunt semne care ne dau speranţă“

Michael Schumacher, ţinta păcălelilor într-o publicaţie germană. Cititorii au contestat vehement iniţiativa

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite