Puşcaş, descumpănit la finalul partidei cu Muntenegru: Nici nu ştiu ce să spun

0
Publicat:
Ultima actualizare:
George Puscas
George Puscas

Atacantul naţionalei de fotbal a României a venit descumpănit la interviul de la finalul partidei cu Muntenegru, după o înfrângere drastică la scor de neprezentare, pe teren propriu.

George Puşcaş a declarat la final că nu a crezut niciodată că vor fi asemenea partide în care echipa naţională va pierde fără drept de apel. Jucătorului i-a fost greu să găsească cuvintele potrivite pentru a descrie ceea ce se întâmplă în acest moment cu naţionala României. 

”Niciodată n-am crezut. Nu doar umilinţa, dar înfrângerile, lipsa victoriilor. E greu deocamdată să găseşti cuvinte. Nici eu nu ştiu ce să spun, atât timp cât noi la antrenamente ne-am simţit bine unul cu altul, am arătat bine şi chiar aveam încredere după victoria cu Finlanda. E greu să găseşti o explicaţie când pierzi.”, a declarat Puşcaş. 

Jucătorul a părut foarte afectat de această înfrângere şi a mai adăugat că e foarte greu să depăşeşti astfel de momente, că îţi vine chiar să renunţi, ca fotbalist.

”Nu ştiu ce să zic, ambiţia a existat, chiar s-a vrut, dar când iei gol, cazi puţin mental. Naţionala nu trece prin cele mai bune momente şi când primeşti o lovitură e şi mai greu să revii. E prea mult spus că-ţi vine să te laşi. Până la urmă, avem norocul să jucăm la echipa naţională şi fiecăruia ar trebui să-i rămână să dea cât poate, avem şi noi limitele noastre. Probabil nu mai ştim dacă nu putem să ieşim din seria asta.”, a mai precizat George Puşcaş.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite