Pustai îi atacă frontal pe conducătorii fotbalului românesc: „De ce ne-am sacrificat campionatul?“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristi Pustai
Cristi Pustai

Antrenorul Pandurilor a încercat să-şi păstreze calmul după înfrângerea cu Petrolul, însă nu s-a putut abţine şi, la un moment dat, a izbucnit din cauza programului din acest final de an.

Mulţi oameni supăraţi după Pandurii - Petrolul, scor 0-1. Dacă antrenorul ploieştenilor, Cosmin Contra, a cerut sancţionarea gorjenilor, de partea cealaltă, Cristi Pustai a fost la fel de nervos, însă pe cei de la Liga Profesionistă de Fotbal.

„Sunt doar câteva stadioane care au încălzirea ce funcţionează bine. Nu ştiu de ce am jucat, dacă s-ar fi calificat naţionala la Cupa Mondială era un obiectiv şi era normal să ne sacrificăm campionatul. E păcat, Pandurii - Petrolul ar fi fost un meci foarte frumos. Aşa cum am văzut eu azi au văzut mulţi spectatori, în ceaţă. E păcat că s-au jucat aceste etape din retur“, a declarat Pustai la Digi Sport.

Tehnicianul a făcut şi un bilanţ al anului 2013 pentru Pandurii: „Noi am jucat 34 de meciuri, am obţinut 62 de puncte în acest an, plus calificarea în grupele Ligii Europa. Poate că un rezultat de 0-0 ar fi fost mai echitabil cu Petrolul şi ne-ar fi avantajat la rezultatele directe, dar atât am putut. Suntem pe locul 4, încă în grafic, dar avantajul faţă de Dinamo e doar de două puncte, dar e bine că nu sunt alte echipe peste 30 de puncte. E onorant că am reuşit să ne clasăm în primele cinci după acest an solicitant“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite