Rădoi confirmă „Adevărul“: „Gigi Becali e disperat! Vrea să aibă jucători la naţională!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Călcat în picioare de patronul FCSB care i-a cerut, în mod public, demisia de la prima reprezentativă, selecţionerul i-a dat acestuia o palmă morală.

Mirel Rădoi a pierdut cele trei meciuri disputate de echipa naţională în luna octombrie, 1-2 cu Islanda, 0-4 cu Norvegia şi 0-1 cu Austria, însă rămâne cu satisfacţia că nu şi-a pierdut demnitatea.

„Adevărul“ a scris aici, la începutul săptămânii, cum selecţionerul a refuzat presiunile care s-au făcut asupra sa pentru convocarea unor jucători de la FCSB. Rădoi n-a cedat însă, motivând că fotbaliştii de la formaţia bucureşteană, infectaţi de puţin timp cu noul coronavirus, îi pot îmbolnăvi pe ceilalţi jucători din lot. Pentru că l-a refuzat pe Gigi Becali, care luase personal legătura cu el, Rădoi a fost călcat în picioare de patronul FCSB, după partida cu Austria, aşa cum „Adevărul“ a scris aici.

Chiar dacă Federaţia Română de Fotbal a dezminţit cele scrise de „Adevărul“, astăzi, într-o apariţie la ProSport Live, Rădoi a lăsat de înţeles că Gigi Becali i-a cerut plecarea de la naţională, pentru că n-au fost luaţi în lot fotbalişti de la FCSB la acţiunile din luna octombrie.

Ce a spus Mirel Rădoi?

*Eu cred că e un semn de disperare la Gigi Becali, dar îl înţeleg. FCSB nu mai e calificată în cupele europene, iar pentru a creşte cota jucătorilor ei trebuie să fie la naţională.

*Cu siguranţă că dacă nu era această nebunie cu infectările, Denis Man era la echipa naţională, aşa cum dacă nu se accidentează până la meciurile din noiembrie va fi la echipa naţională mare.

*Nu ştiu dacă e bine să-i răspund naşului meu, dar să nu uite că în 2015, când m-a sunat să vin antrenor (n.r. - la FCSB), am renunţat la tot. La bani, la carieră, mi-am lăsat nevasta gravidă în cinci luni, tot. Ăla e un gest de demnitate. Am venit să-i dau o mână de ajutor. Eu şi Cosmin Olăroiu am fost singurii oameni care au fost să-l viziteze la penitenciar. Ne-a şi spus că doar noi am venit fără să avem vreun interes. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite