Rădoi lasă fotbalul românesc cu gura căscată: Ce a anunţat secundul său de la naţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mirel Rădoi
Mirel Rădoi

În România, ceea ce s-a spus acum zece zile, nu mai e valabil astăzi. „Telenovela“ declanşată de selecţioner arată, încă o dată, acest lucru.

Mirel Rădoi (40 de ani) a aruncat „bomba“, în conferinţa de după marele meci pe care naţionala l-a câştigat, la limită, cu... Armenia (1-0). 

Pe cai mari acum, după o prima parte dezastruoasă a anului 2021, în care, la un moment dat, înşira înfrângerile, selecţionerul şi-a anunţat iminenta plecare de la naţională, după partidele din luna noiembrie. 

„Am luat echipa la un baraj (n.r. - cel pentru Euro 2020, pierdut cu Islanda), o predau la fel, pentru că obiectivul e locul 1 sau locul 2. Chiar m-aş bucura ca cine vine în locul meu să califice echipa la Mondial. Din luna noiembrie, echipa naţională trebuie să-şi găsească antrenor. Contractul meu se termină, îmi văd de treaba mea, echipa naţională rămâne în continuare, să aduceţi pe cine vreţi dumneavoastră. Nu mă întoarce nimic, nici măcar soţia“, a spus Rădoi, la data de 11 octombrie.

Deşi, între timp, toţi oamenii de anturajul selecţionerului au insistat că acesta e un om care nu-şi mai schimbă poziţia, odată ce a zis ceva, se pare că lucrurile nu stau chiar aşa. Dovadă şi ultima afirmaţie făcută de Nicolae Dică, secundul lui Rădoi, la postul Telekom Sport. Concret, Dică a lăsat de înţeles că selecţionerul s-a cam sucit, în privinţa plecării de la naţională!

Ce a spus Nicolae Dică?

*Oricum, ar fi peste 50% (n.r. şansele ca Rădoi să nu plece). Ne-am apropiat foarte mult de aceşti jucători şi reacţia pe care au avut-o după meciul din Armenia a fost una pozitivă şi pe noi ne-a bucurat foarte mult.

Preliminarii CM 2022, grupa J

1. Germania 8 7 0 1 23-3 21

2. România 8 4 1 3 11-8 13

3. Macedonia de Nord 8 3 3 2 15-10 12

4. Armenia 8 3 3 2 8-11 12

5. Islanda 8 2 2 4 11-15 8

6. Liechtenstein 8 0 1 7 2-23 1

*Se califică direct la turneul final câştigătoarea din fiecare grupă. Ocupantele locurilor secunde, zece la număr, alături de două naţionale venite din Liga Naţiunilor, vor merge la baraj. Aceste 12 echipe se vor lupta pentru ultimele 3 locuri disponibile pentru Europa la CM 2022.

Programul tricolorilor

*11 noiembrie: România – Islanda

*14 noiembrie: Liechtenstein – România

Toate partidele vor fi live pe Pro TV şi Radio România Actualităţi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite