Rădoi ne pregăteşte pentru 90 de minute de suferinţă: Ce a spus despre meciul cu Armenia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Radoi

După două partide solicitante, care au epuizat echipa atât mental, cât şi fizic, urmează o deplasare la Erevan, în care România va întâlni o naţională aflată pe val.

Dacă înaintea meciului cu Germania, selecţionerul a recunoscut, deschis, că România porneşte cu şansa a doua, acum, înaintea deplasării de la Erevan, Mirel Rădoi a subliniat că nu ne permitem alt rezultat decât victoria.

„Va trebui să încercăm să menţinem această determinare din meciul cu Germania, pentru că va trebui să ne întoarcem cu trei puncte din Armenia. Pentru mine nu e o surpriză victoria Armeniei (n.r. - cu Islanda). E o echipă care, dacă nu joacă Mkhitaryan, e mult mai unită, mai agresivă. E o formaţie arţăgoasă, reacţionează imediat, au o organizare defensivă foarte bună. Nu doar în mandatul meu am văzut că astfel de echipe ne pun probleme. Nu ne aşteaptă un meci uşor, pentru că vor aborda şi ei partida diferit. Acum, mă preocupă recuperarea jucătorilor, pentru că acesta e motivul îngrijorător pentru noi. Dacă reuşim să câştigăm în Armenia, terminăm această perioadă pe locul al doilea. Dar nu ne va aştepta un meci uşor“, a avertizat Rădoi.

Armenia are un antrenor cu mare experienţă, reuşeşte să scoată maximum de la ei. Am văzut ultimele opt partide. Cred că vom avea ceva probleme. Niciodată nu ne-au plăcut genul acesta de echipe. Mirel Rădoi selecţioner România  

Preliminarii CM 2022, grupa J

Duminică

România - Germania 0-1

Macedonia de Nord - Liechtenstein 5-0

Armenia - Islanda 2-0

Clasament

1. Germania 2 2 0 0 4-0 6

2. Armenia 2 2 0 0 3-0 6

3. Macedonia 2 1 0 1 7-3 3

4. România 2 1 0 1 3-3 3

5. Islanda 2 0 0 2 0-5 0

6. Liechtenstein 2 0 0 2 0-6 0

*Se califică direct la turneul final câştigătoarea din fiecare grupă. Ocupantele locurilor secunde, zece la număr, alături de două naţionale venite din Liga Naţiunilor, vor merge la baraj. Aceste 12 echipe se vor lupta pentru ultimele 3 locuri disponibile pentru Europa la CM 2022.

Următoarea etapă (miercuri):

*Armenia - România (19.00, Pro TV)

*Germania - Macedonia de Nord (21.45)

*Liechtenstein - Islanda (21.45)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite