Radu Banciu îl distruge pe Hagi: „Nu e antrenor! N-a demonstrat nimic niciodată. Mereu s-a predat în faţa Stelei“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cunoscutul moderator a făcut o avancronică dură a meciului Viitorul – Steaua (sâmbătă, ora 20.30) din play-off care poate avea o influenţă importantă asupra luptei pentru titlu.

Steaua a trecut pe primul loc în clasament după runda inaugurală din play-off, fiind la egalitate de puncte cu Viitorul, ambele având 27 de puncte.

Sâmbătă, primele două clasate se vor întâlni, la Ovidiu, într-o partidă care contează nu doar în lupta pentru titlu, dar şi pentru credibilitatea Viitorului. Asta deoarece, începând din mai 2013, trupa finanţată şi pregătită de Gheorghe Hagi a înregistrat 10 înfrângeri consecutive în faţa Stelei în toate competiţiile.

Şi, mai grav, ultima victorie a Viitorului în faţa roş-albaştrilor a fost într-un meci în care Gigi Becali a admis că s-a bucurat de succesul puştilor lui Hagi, scor 5-2 în Ghencea. Rezultatul de atunci a contribuit la salvarea Viitorului de la retrogradare. 

Având în vedere acest istoric dubios al confruntărilor Steaua – Viitorul, moderatorul postului B1TV, Radu Banciu, a prefaţat în stilul său caracteristic următorul meci dintre cele două formaţii.

Ce a spus?

„Steaua - Viitorul e eternul blat. Steaua acum are nevoie mai mare de blat. Meciul ăsta miroase a aranjament de la o poştă. Viitorul s-a predat mereu în faţa Stelei. Echipa lui Hagi n-are vedete internaţionale şi e firesc să piardă.  Viitorul nu joacă nimic, Steaua e într-o oarecare revenire şi are nevoie de victorie. Ar fi singura echipă din play-off cu două victorii.

Steaua e multicampioana noastră şi are un geamantan de trofee. Pe cine ar surprinde o victorie a Stelei? Un egal ar fi o surpriză. Dacă şi celelalte echipe din play-off ar face egal, şi Steaua - Viitorul ar putea fi egal. Şi să bată Steaua în retur.

Hagi nu e un mare antrenor. N-a demonstrat niciodată că se pricepe la antrenorat. El e de admirat dintr-un singur motiv: că mereu s-a predat în faţa Stelei. 

Viitorul a fost ajutată în acest sezon de arbitri ca nicio altă echipă. Şi când a promovat Viitorul a fost ajutată“, a spus Banciu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite