Radu Paraschivescu, despre tatăl lui Djokovic: „E un idiot... Nu ai voie să deschizi gura”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

Scriitoru Radu Paraschivescu l-a atacat pe tatăl lui Novak Djokovic după ce Srdjan Djokovic a organizat un protest la Belgrad. Srdjan Djokovic i-a ameninţat pe australieni cu bătaia în plină stradă dacă autorităţile nu-i dau drumul fiului său.

"Îl putem întemniţa în seara asta, mâine îl putem încătuşa, dar adevărul este că apa mereu găseşte drumul. Novak este un Spartacus al lumii noi, care nu tolerează nedreptatea, colonialismul şi ipocrizia. El luptă pentru egalitatea tuturor oamenilor de pe planetă, indiferent de culoarea pielii, de Dumnezeul căruia se roagă şi de banii lor", a spus tatăl tenismenului pentru presa din Serbia. 

"E un idiot. Când faci pe copilul tau Spartacus, când îi ataci pe australieni spunând că sunt oligarhi şi Djokovic a câştigat de 9 ori Australian Open... Când tu te muţi la Monte Carlo ca să nu plăteşti impozit nu ai voie să deschizi gura...Doar dacă Dumnezeu ti-a facut economie de creier. Ce face taică-su e un spectacol comic", a spus scriitorul la Digi Sport Special.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite