Rafael Nadal, în sferturile de finală de la Australian Open. A scăpat de campionul olimpic Zverev, neamţul fiind eliminat, în optimi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rafael Nadal
Rafael Nadal

Rafael Nadal (loc 5 ATP) s-a calificat în sferturile de finală de la Australian Open, după un meci cu Adrian Mannarino (loc 69 ATP), partidă în care primul set a durat o oră şi 22 de minute.

Rafael Nadal a trecut de Adrian Mannarino cu 7-6 (16-14), 6-2, 6-2. Tie-breakul primului set a fost al doilea ca lungime din istoria turneului şi a durat 28 de minute şi 40 de secunde. Cel mai lung a fost stabilit în 2007, la meciul Jo Wilfred Tsonga - Andy Roddick, 20-18. În total, primul set a durat o oră şi 22 de minute. Spaniolul îl va întâlni în sferturi pe canadianul Denis Shapovalov (22 de ani, locul 14 ATP), care a trecut de unul dintre favoriţi la câştigarea turneului, de Alexander Zverev. "Am fost puţin cam norocos la finaul tie-break-ului, am avut şansele mele, dar apoi a avut şi el multe oportunităţi. Acel prim set nebun a fost foarte important, la fel ca şi breakul din startul setului secund", a spus ibericul.

Alexander Zverev, out de la Antipozi

Tenismanul german Alexander Zverev (loc 3 ATP), medaliat cu aur la Jocurile Olimpice de la Tokyo, a fost eliminat în optimile de finală la Australian Open, primul turneu de Mare Şlem al anului, fiind învins în trei seturi, 6-3, 7-6 (7/5), 6-3, de canadianul Denis Shapolvalov (locul 14 ATP), duminică la Melbourne.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite