Rafael Nadal şi-a analizat şansele de participare la Roland Garros 2020

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rafael Nadal, cu gândul la Roland Garros: „Voi fi acolo!“ A pus însă conndiţii.
Rafael Nadal, cu gândul la Roland Garros: „Voi fi acolo!“ A pus însă conndiţii.

Rafael Nadal, deţinătorul titlului de la Roland Garros, împlineşte astăzi 34 de ani. Din cauza coronavirusului, spaniolul nu îşi poate serba ziua, tradiţional, la turneul pe care l-a câştigat de 12 ori în ultimii 15 ani, însă gândul său zboară deja la ceea ce ar putea fi prima ediţie tomnatică a Openului Francez.

Numărul doi mondial este totuşi reţinut, condiţionându-şi participarea la Roland Garros 2020, întrecere reprogramată, pentru moment, pentru intervalul 20 septembrie - 4 octombrie.

Nadal a spus că analizează situaţia „nu de manieră profesională, ci medicală“. „Dacă putem juca în condiţii optime de securitate, dacă toată lumea poate participa, dacă se întrunesc aceste condiţii, atunci voi fi acolo, dar acum trebuie să fim vigilenţi şi responsabili cu deciziile adoptate, pentru a proteja securitatea şi sănătatea tuturor celor din lumea tenisului“, a transmis „Rafa“, pentru „France TV Sport“.  

Nu cu mult timp în urmă, Nadal recunoştea că interesul său principal este reprezentat de sezonul următor: „Vreau să fiu pregătit pentru 2021. Mă preocupă mai mult Openul Australiei decât ceea ce se va întâmpla la sfârşitul acestui an. Anul 2020 îl văd practic pierdut.“

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite