Rămâne Petrolul pe primul loc? Depinde şi de Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine FC Petrolul
Imagine FC Petrolul

Au fost ani în care Petrolul – Steaua era un meci mai tare decât derby-ul roş-albaştrilor cu Dinamo, în care ”lupii galbeni” păreau că muncesc nu numai pentru o bună clasare în prima ligă ci şi să bată echipa din Ghencea atât acasă cât şi în deplasare. Mâine, cele două formaţii se întâlnesc în Liga 2.

Joi seară, de la ora 19.30 (Digi Sport 1), Petrolul Ploieşti va primi vizita Stelei, la capătul căreia echipa antrenată de Nicolae Constantin speră să păstreze primul loc din liga secundă. ”Găzarii” au acumulat în cele 10 etape disputate până acum 27 de puncte, în cele 9 victorii reuşind să marcheze de 25 de ori. De cealaltă parte, Steaua ocupă locul 5 în clasament, cu 21 de puncte adunate din 6 victorii şi 3 egaluri.

”Un meci greu, cu o echipă bună. Sper să câştigăm cele trei puncte pentru că avem jucători cu calităţi care pot face diferenţa. Cred că în eşalonul secund este mai greu decât în prima ligă pentru că sunt fotbalişti care aleargă şi care se bat pentru fiecare minge”, a spus, într-o conferinţă de presă, mijlocaşul japonez Takayuki Seto.

”Petrolul merită prima poziţie în clasament, şi după jocul din acest sezon, şi după maniera în care au câştigat meciurile. Se pare că au găsit reţeta câştigătoare după multe căutări”, a declarat antrenorul Stelei, Daniel Opriţa.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite