Rapid - Astra: 0-2. Emoţii pentru giurgiuveni: Fatai e incert pentru returul cu Lyon, din pricina unei accidentări

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rapid a pierdut meciul cu Astra Giurgiu FOTO Mediafax
Rapid a pierdut meciul cu Astra Giurgiu FOTO Mediafax

Rapid a fost învinsă de Astra Giurgiu, în meciul desfăşurat duminică, pe teren propriu şi contând în etapa a V-a. Oaspeţii au câştigat cu 2-0, o victorie importantă inaintea disputării returului cu Olympique Lyon, din playoff-ul Europa League.

Giuleştenii au rămas fără victorie în faţa Astrei din anul 2010, pierzând şi prima partidă directă după promovarea în Liga I. William de Amorim a deschis scorul la finalul primei reprize (41'), iar tabela a fost închisa de Elliot Grandin, chiar la debutul său în tricoul giurgiuvenilor. Jucătorul dorit în trecut de formaţia de pe „Valentin Stănescu“ a marcat printr-un şut la colţul lung (90+2').

Gazdele au evoluat în inferioritate numerică mai mult de jumătate din meci, după ce Marian Stoica a vazut cartonaşul roşu, din pricina unei intrări dure la Constantin Budescu (29'). Daniel Isăilă are motive de îngrijorare, după ce Kehinde Fatai a părăsit terenul accidentat, necunoscându-se deocamdată detalii despre gravitatea situaţiei.

Rapid se află pe a 11-a poziţie în Liga I, cu cinci puncte, având un bilanţ de o victorie, două remize şi tot atâtea înfrângeri. De cealaltă parte, Astra ocupă locul doi, la egalitate cu liderul Steaua, numărând patru meciuri câştigate şi unul singur pierdut. Pentru giurgiuveni urmează meciul decisiv cu Olympique Lyon, programat joi, de la ora 21.45, pe teren propriu. În tur, românii s-au impus cu 2-1, iar cea mai bună echipă la scorul general se va califica în grupele Europa League.

Echipe de start


Rapid: Bornescu - Savin, Mera, Tînc, M. Stoica - A. Coman, E. Dică, V. Negru, Cojocnean - I. Roşu , Ciolacu. Antrenor: Ionel Ganea.

Astra Giurgiu: Lung Jr. - Rus, Ben Youssef, Oros, Morais - Laban, Seto - Enache, Budescu, De Amorim - Fatai. Antrenor: Daniel Isăilă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite