George Copos a plecat de la Rapid după 21 de ani. Nicolae Cristescu: „Ne-am înţeles. Totul e OK. Redactăm actele de cumpărare-vânzare“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ceea ce părea un lucru imposibil, la un moment dat, s-a întâmplat exact în ziua în care giuleştenii au sărbătorit 90 de ani de existenţă.

Cuplul Nicolae Cristescu – Adrian Zamfir se poate lăuda că a reuşit imposibilul! Rând pe rând, oameni de afaceri precum Fathi Taher, Adrian Porumboiu şi Lutz Stache au fost „ţepuiţi“ de George Copos, în momentul în care au încercat să preia clubul înfiinţat la 25 iunie 1923. 

Până şi Cristescu şi Zamfir păreau că au renunţat la negocierile cu Copos, după declaraţiile date în această după-amiază. Numai că, peste câteva ore, răsturnare spectaculoasă de situaţie.

Nicolae Cristescu a anunţat că va deveni, alături de asociatul său, noul investitor al Rapidului.

Ce a spus?

„Am ajuns la ultimul acord, nu mai e nimic de negociat, acum pot spune cu certitudine că înţelegerea s-a parafat, cel puţin din punct de vedere verbal. Singurul lucru care mai e de făcut e redactarea de către avocaţi a contractului de vânzare-cumpărare. Practic, nu mai are ce să mai apară. Probabil în două, maxim trei zile, vom semna. A rămas suma care o negociasem în urmă cu două săptămâni. Iar sumele care vor apărea, ulterior, le va plăti domnul Copos“, a declarat Nicolae Cristescu la Digi Sport.

3

milioane de euro vor plăti Cristescu şi Zamfir pentru preluarea Rapidului. Suma reprezintă o parte din datoriile clubului, plus salariile restante ale jucătorilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite