VIDEO Suporterii au fost invitaţi pe Giuleşti de ziua Rapidului. Nicolae Cristescu: "Dacă nu îmi vinde Copos echipa, se poate desfiinţa"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Suporterii Rapidului au fost intrat pe teren cu ocazia împlinirii a 90 de ani de când s-a înfiinţat clubul alb-vişiniu.

Sute de suporteri ai Rapidului, de toate vârstele au mers marţi în Giuleşti pentru a sărbători 90 de ani de existenţă a clubului vişiniu. Antrenorul Marian Rada şi câţiva jucători, precum Ciolacu sau Vasile Nicolae, au venit şi ei la arenă, fiind asaltaţi de fani, care le-au cerut să rămână la echipă. Au fost prezente şi alte legende ale clubului rapidist, precum Ion şi Florin Motroc. Ion Motroc a făcut parte din echipa care a câştigat titlul în 1967, iar fiul său a jucat la Rapid la începutul anilor 90. 

"NIMENI ŞI NIMIC NU NE POATE OPRI", a fost mesajul afişat de suporterii Rapidului. 

Fanii au petrecut cu sucuri şi bere, iar lângă teren s-a adus şi un grătar, cu mici şi cârnaţi. 

La sărbătoare a fost şi potenţialul patron al Rapidului, Nicolae Cristescu. 

"Sper să găsească avocaţii soluţii şi să semnăm azi sau mâine. Copos e conştient că dacă nu vinde, echipa va fi desfiinţată. Eu sper să semnăm zilele astea şi să terminăm telenovela", a spus Nicolae Cristescu.

VIDEO Imagini cu declaraţiile lui Cristescu şi cu suporterii Rapidului

"Am bătut palma cu Copos pentru o sumă, 2 milioane 165 de mii de euro. Mai sunt în jur de 500 de mii de euro salariile jucătorilor şi angajaţilor. Mai sunt câteva sute de mii de euro datoriile clubului la zi. Deci cam 3 milioane. Au apărut acte noi, sume cu care nu suntem de acord. La ultima verificare făcute de avocaţii noştri, au venit cu sume imposibil de acceptat.

Diferenţe de 3 milioane, 3,5 milioane. Sunt datoriile lui Copos, să şi le asume. Copos urma să se întîânească cu avocaţii lui, dacă acceptă oferta de 3 milioane, semnăm. Am acceptat toate condiţiile lui, doar pentru a termina această tevatură", a mai afirmat Nicolae Cristescu.

Suporterii s-au fotografiat pe Giuleşti. În dreapta, Dan Teodorescu, fost şef al Ligii Suporterilor


   

image

Eşarfe cu Rapid 90

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite