Rapid-Partizan Belgrad, ora 19:00 / Şumi i-a făcut praf pe Herea şi Răduţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noul Rapid, al lui Şumudică şi Dinu Gheorghe, suferă, deocamdată, în toate compartimentele. În ultimul amical, Lazăr şi companiaau pierdut, scor 0-3, în faţa austriecilor de la Ried, iar Herea şi Răduţă l-au scos din sârite pe Şumudică. Azi, de la ora 18:00, tot la Kaprun, Rapid întâlneşte pe Partizan Belgrad

Fotbaliştii veniţi pe ultima sută de metri nu se cunosc încă foarte bine cu Lazăr şi ceilalţi, iar acest lucru îl îngrijorează pe noul tehnician. „Am luat foarte mulţi jucători noi şi suferim la relaţiile de joc. Este lipsă de omogenitate", a spus Şumudică. La amicalul cu Ried (locul opt din zece în prima ligă în sezonul trecut), bucureştenii au fost bătuţi de austrieci la toate capitolele, iar Herea, Roman şi Răduţă l-au scos din sârite pe „Şumi", care a sărit ca din tun de pe bancă.

"Răduţă, şi dacă dau burta asta jos, sunt mai periculos ca tine"

„Băi, Herea! Ce faci tu aici? Vrei să-i driblezi pe toţi? Tu chiar n-ai pic de respect?", a urlat antrenorul. Răduţă şi Roman au fost alţi „clienţi" ai fostului atacant: „Răduţă, şi dacă dau burta asta jos, sunt mai periculos ca tine. Romane, degeaba faci un sprint de 50 de metri, dacă centrezi pentru fotografi".

Au luat un fost coleg al lui Toja

Giuleştenii testează doi brazilieni. Fundaşul central, Glauber Leandro Honorato Berti şi atacantul Ricardo Alves Pereira „Ricardinho". Cei doi s-au alăturat, ieri, lotului în turneul de pregătire de la Kaprun. Duminică seara, pentru că nu avea un stoper de meserie, Marius Şumudică l-a trecut în centrul apărării pe mijlocaşul Nicolae Grigore! „Ricardinho" are şi prieteni în România, el jucând, în trecut, la Dallas, alături de stelistul Juan Toja. În cazul în care îl va convinge pe Şumudică, atacantul va fi împrumutat la Rapid de la Atletico Paranaense.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite