Rapid a promovat în liga a doua: Cu cine se va bate pentru revenirea în Liga I şi ce şanse sunt să se întoarcă George Copos

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aflată în seria a doua din eşalonul al treilea, Rapid s-a clasat, fără emoţii, pe locul 1, înaintea celor de la Afumaţi şi Unirea Slobozia. Greul însă de abia acum începe.

Iar asta pentru că, aşa cum s-a văzut şi în acest sezon, liga a doua înseamnă o întrecere dură în care foarte multe formaţii de tradiţie ţintesc primele două locuri, singurele care asigură promovarea directă în Liga I.

În viitoarea ediţie a ligii secunde, Rapid va ataca revenirea în elita fotbalului românesc, alături de formaţii precum Farul, Poli Timişoara, UTA, FC Argeş şi, foarte probabil, Petrolul şi Universitatea Cluj, în cazul în care ultimele două grupări nu vor promova, încă din acest sezon.

Copos: „Nu mă întorc niciodată!“

După ce giuleştenii şi-au asigurat prezenţa în viitoarea ediţie a ligii secunde, antrenorul Daniel Pancu a lăsat de înţeles că George Copos poate reveni, pe viitor, lângă echipă. Contactat de realitatea.net, omul de afaceri a infirmat însă categoric această variantă.

„Nu, niciodată! Niciodată! După ce mi s-a întâmplat, nedrept, niciodată! Investitorii de acum sunt nişte oameni foarte buni, aţi văzut şi voi, au adus echipa în Liga II, o vor duce în Liga I, felicitări lor... Eu niciodată! Sufletul meu este la ei, voi fi mereu alături de ei, dar niciodată altfel. De afară, da. Este vorba aceea, politica "cuiului", participi, dar nu intri. Voi fi alături de ei, vor fi în sufletul meu, îi voi ajuta, dar niciodată ca participant“, a spus Copos.

E un lucru extraordinar că o echipă de mare tradiţie, un brand al fotbalului românesc, luptă pentru a reveni în prima divizie. Rapid a avut mai mulţi spectatori decât toţi spectatorii strânşi în play-out. Le va fi mai greu în sezonul viitor, trebuie să se pregătească pentru liga a doua, trebuie să se ridice la nivelul ligii a doua şi chiar în primul an să reuşească promovarea. Mircea Lucescu pentru Telekom Sport  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite