Rapid redevine o forţă: Noul acţionar are o avere uriaşă şi deţine un brand important

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Şucu, cooptat oficial în conducerea Rapidului, după ce a susţinut echipa şi în trecut
Dan Şucu, cooptat oficial în conducerea Rapidului, după ce a susţinut echipa şi în trecut

Formaţia giuleşteană a ratat calificarea în preliminariile Conference League, însă există semne foarte bune, cel puţin din punct de vedere financiar, pentru sezonul 2022-2023.

Rapid a pierdut şansa participării în viitorul sezon al cupelor europene, însă, per total, s-a descurcat bine în Liga I, în primul sezon de după promovare. Şi, având în vedere că în acţionariatul clubului a fost cooptat un potent om de afaceri, e clar că giuleştenii au planuri mari pentru următoarea stagiune!

Vorbim despre Dan Şucu, patron la Mobexpert, cu o avere estimată la peste 140 de milioane de euro! Şucu va fi acţionar la Rapid, alături de Victor Angelescu. Prezentarea oficială a lui Şucu va avea loc, miercuri, de la ora 13.00. Până atunci, pe pagina de Facebook a clubului a apărut un comunicat semnat de cei doi acţionari.

Ce au scris Dan Şucu şi Victor Angelescu?

Ne dorim ca Rapid să redevină o echipă puternică, care an de an să lupte cu şanse reale la câştigarea titlului din Liga 1. Şi, de ce nu, sperăm pe viitor să ne aducă satisfacţiile dorite şi în competiţiile europene. Da, ne-am dori mult ca toţi fanii Rapidului să fie din nou mândri de performanţele echipei. Şi tot pentru fanii noştri, ne vom strădui ca aceste performanţe să fie obţinute prin seriozitate şi corectitudine. 

Ne dorim ca Rapid să fie un exemplu în Liga 1, de club ce îşi respectă promisiunile cu adevărat. Jucătorii şi angajaţii Clubului să fie plătiţi bine şi fără întârzieri, iar contractele semnate cu partenerii să fie onorate întocmai şi fără excepţii. 

De asemenea, ne dorim ca Rapid să se susţină independent şi să nu stea niciodată cu mâna întinsă după bani publici. Mai mult, noi ne plătim taxele către stat şi comunitate, şi nu ne interesează să fim protejaţii niciunui politician. Ne dorim atât de multe pentru Rapid, şi nu va fi uşor, dar cu toţii ştim că atunci când îţi doreşti ceva cu adevărat vei găsi soluţia potrivită pentru a reuşi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite