Răsturnare de situaţie: CFR acceptă aducerea arbitrilor străini la returul cu FCSB. Condiţia pusă de clujeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru a treia oară la rând, derby-ul din play-off, CFR Cluj – FCSB s-a încheiat, indecis, scor 1-1. Şi, din nou, adevăratul „meci“ s-a jucat la televizor, după fluierul final, pe tema arbitrajului.

Duminică, în Gruia, centralul Ovidiu Haţegan a avut mai multe erori importante:

*La 1-0, în repriza a doua, ar fi trebuit să dicteze un al doilea penalty pentru CFR, dar a închis ochii.

*L-a eliminat pe Peteleu pentru al doilea „galben“, dar n-a văzut că faza a fost precedată de un henţ comis de Alibec. Dacă l-ar fi sancţionat pe atacantul FCSB, Peteleu n-ar mai fi fost eliminat.

*L-a eliminat eronat pe Pintilii, într-un moment în care FCSB domina meciul.

Deşi primele două greşeli au avantajat formaţia bucureşteană, după meci, Gigi Becali şi Mihai Stoica au strigat ca din gura de şarpe, încercând să promoveze veşnica lor idee potrivit căreia CFR e cea mai avantajată echipă din Liga I. Şi, din nou, a fost adusă în discuţie problema delegării unor arbitri din străinătate. E o solicitare înaintate de FCSB, imediat după terminarea sezonului regulat. Iar acum, CFR a anunţat că ar fi de acord cu ea, însă în anumite condiţii.

„Suntem de acord cu străinii, dar să fie din primele cinci campionate ale Europei. Ni s-au propus arbitri din Israel, Bulgaria sau Serbia. Nu, noi vrem arbitri care sigur sunt peste ai noştri“, a explicat preşedintele ardelenilor, Iuliu Mureşan.

Arbitrii greşesc pentru CFR! Remiza de duminică ajută foarte mult Craiova. Universitatea joacă fotbal, nu ce joacă CFR. Mihai Stoica director sportiv FCSB  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite