Răsuflă uşurate: Două dintre handbalistele de la Corona au scăpat de suspendare! Ce le-a salvat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La 24 de ore după ce Federaţia Română de Handbal (FRH) a ridicat dreptul de joc pentru toate sportivele legitimate la Corona Braşov, acelaşi for a venit cu o precizare.

Corona Braşov şi handbalistele ei trăiesc un coşmar apocaliptic, însă acest calvar s-a încheiat pentru două dintre fetele care fac parte din lot. Vorbim despre Alicia Maria Gogârlă (16 ani) şi Andreea Chiricuţă (25 de ani). Prima e fiica Simonei Gogârlă, fosta mare handbalistă.

Încă de ieri, de când au fost suspendate 19 sportive de la Corona, Simona Gogârlă a anunţat că va acţiona Agenţia Naţională Antidoping (ANAD) în judecată. „Fiica mea n-a fost la acea clinică. Făcea doar 1-2 antrenamente pe săptămână cu echipa mare şi n-avea cum să meargă acolo fără acordul meu. După ce am primit notificarea, am cerut confidenţialitate. Nu e normal ca numele unui copil minor să apară în tot acest scandal de dopaj, mai ales că n-a călcat în acea clinică. Nu e normal să fie târâtă în mocirlă fără să fi făcut nimic!“, a spus fosta mare handbalistă. Şi a avut câştig de cauză!

Atât fiica ei, cât şi colega ei, Andreea Chiricuţă, au scăpat, astăzi, de suspendarea provizorie dictată de FRH.

„În urma audierilor şi verificărilor efectuate de A.N.A.D. rezultă că sportivele Chiricuţă Andreea Elisa şi Gogîrlă Alicia Maria nu au efectuat terapia cu laser intravenos la clinica IOMED Braşov, nefiind sub incidenţa Legii 227/2006“, se arată în motivarea deciziei luate de Comisia de Disciplină. 

CITEŞTE ŞI:

„Cutremur“ în handbalul românesc: Toate jucătoarele de la Corona Braşov au fost suspendate! Ce urmează

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite