Război în handbalul românesc! Cristina Neagu versus Gheorghe Tadici

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristina Neagu
Cristina Neagu

Luptă strânsă între CS Rapid şi CSM Bucureşti, care se bat pentru titlul de campioană, echipa din Giuleşti având un punct în faţă înainte de ultima etapă

După ce echipa primăriei din Bucureşti a trecut cu greu de HC Zalău (26-24), formaţia antrenată de Gheorghe Tadici, cea mai bună jucătoarea a acuzat, pe contul ei de Facebook: „Cu noi vă daţi viaţa, cu alţii vă daţi... la o parte. Şi n-ar fi asta o problemă, dacă totul ar fi fair-play. La Zalău, câştigătoarea se stabileşte dinainte. Norocul nostru că am reuşit să rezistăm, a câta oară , 7 contra 9. Oribil, jenant, iar handbalul nu merge într-o direcţie bună”.

Tadici a răspuns, în stilul catracteristic, pentru gsp.ro: „Nu poate spune asta o jucătoare care încasează un salariu pe care zece din echipa mea nu îl au. Este jenantă declaraţia ei. Cunosc maniera ei de a se scuza după ce ratează obiective, asta de când a venit la Bucureşti. O las în lumea ei, nu vreau să intru în polemică cu ea. Să nu uite că a debutat la naţională în 2007, când antrenor eram eu”.

În ultima etapă, Rapid se va deplasa la Râmnicu Vâlcea, iar CSM Bucureşti va juca acasă cu Minaur Baia Mare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite