Răzvan Lucescu a câştigat titlul în Arabia Saudită! Prima reacţie a antrenorului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucescu

Cu două etape rămase de disputat, echipa antrenată de Răzvan Lucescu, Al Hilal, a câştigat, sâmbătă seară, titlul naţional în Arabia Saudită.

Al Hilal a învins în etapa a 28-a, antepenultima, formaţia Al-Hazem, scor 4-1.Echipa lui Lucescu are 66 de puncte în clasament, cu şase mai multe faţă de a doua clasată, Al Nassr, şi cu avantaj în ceea ce priveşte rezultatele directe, principalul criteriu de departajare.

Acesta este al doilea trofeu obţinut de Răzvan Lucescu cu Al Hilal, după Liga Campionilor Asiei (2019).

"Oriunde am fost am câştigat ceva. Este al optulea trofeu, nu al saptelea. Presa de la noi nu a contabilizat Cupa Ligii Qatarului şi îmi pare rău, pentru că a fost prima experienţă în străinătate, iar acel trofeu a fost primul din istoria respectivului club.

Simt o bucurie enormă. A fost un an greu, dar fericit. Căpitanul echipei, un lider absolut, chiar dacă nu joacă titular prea mult, îmi spunea că nicio echipă din Arabia Saudita nu a reuşit "dubla" Champions League - titlu în acelaşi sezon. Sunt fericit pentru că am fost eu cel care a reuşit această performanţă. Nu a fost uşor.

În fiecare oră din acest sezon mă gândeam doar cum să câstig şi titlul, după Champions League şi Mondialul unde am pătruns în semifinale. Aveam nevoie să mă hrănesc cu confirmarea. În sfârşit, astăzi va fi prima noapte când pot dormi liniştit", a spus antrenorul la Radio Sport 1, citat de gsp.ro. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite