Răzvan Lucescu, pe lista unei echipe de top! Cine îl vrea pe antrenorul român

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucescu

Presa din Turcia scrie că fostul selecţioner, în prezent liber de contract, are şanse mari să devină noul antrenor al celor de la  Fenerbahce!

La jumătatea lunii februarie, o serie de rezultate dezamăgitoare a dus la despărţirea lui Răzvan Lucescu de clubul saudit Al-Hilal Riad, dar cota pare să nu fi fost afectată. Trofeele câştigate cu ultimele două grupări la care a activat, Al Hilal (Liga Campionilor Asiei, campionatul şi Cupa Regelui) şi PAOK (Cupa Greciei de două ori şi campionatul Greciei) îl menţin pe român în categoria antrenorilor care nu duc lipsa ofertelor, una dintre ele venind de la una dintre cele mai galonate echipe din Turcia.

Conform presei de la Istanbul, citată de digisport.ro, Răzvan Lucescu este o variantă luate în calcul de şefii lui Fenerbahce pentru primenirea băncii tehnice. Actualului antrenor al echipei, Erol Bulut, a înregistrat 2 eşecuri în ultimele patru meciuri şi se află pe locul 3 în clasament, la trei puncte de liderul Galatasary.

De-a lungul carierei, Răzvan Lucescu a mai anrenat echipeie Rapid, FC Braşov, El-Jaish, Petrolul, Xanthi, PAOK, Al-Hilal şi selecţionata României.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite