Răzvan Lucescu, planuri îndrăzneţe cu PAOK: „Îmi doresc să am trei ani de succese“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucescu

După ce a fost prezentat oficial săptămâna trecută la gruparea elenă, antrenorul în vârstă de 52 de ani s-a întors în România şi a vorbit despre obiectivele pe care vrea să le îndeplinească la noua sa echipă.

Weekendul acesta, tehnicianul a revenit în ţară pentru o scurtă vacanţă şi a dezvăluit planurile pe care le are la gruparea cu care a reuşit eventul în 2019. Lucescu a declarat că este optimist şi că va încerca să facă performanţă în toate competiţiile în care este angrenată noua sa echipă. 

„E o altă aventură, a contat foarte mult că acolo am petrecut cei mai frumoşi ani din viaţă, doi ani extraordinari, şi asta m-a făcut să mă întorc. Atmosfera de care am avut parte acum a fost echilibru şi căldură. Lumea aşteaptă să câştigăm, ăsta e scopul nostru. Vreau să stau cât mai mult şi să avem rezultate. Îmi doresc să am trei ani de succese. Obiective sunt: campionatul, eventul, grupele Europa Conference League. Trebuie să câştigăm campionatul pentru Champions League. Dacă e loc de îmbunătăţire, foarte bine, dacă nu, sunt obligat să dau acestui grup o valoare mai mare şi încredere. A fost o decizie de suflet. Eu nu fac alegerile cu o strategie anume, ci emoţional“, a spus tehnicianul la venirea în ţară, citat de Digisport.ro

În sezonul recent încheiat, PAOK Salonic a terminat pe 2 în play-off, la 26 de puncte de campioana Olympiakos, astfel că va juca în Conference League, în viitorul sezon al cupelor europene. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite