Răzvan Lucescu îi prevede lui Ianis Zicu o revenire spectaculoasă. Argumentele tehnicianul român

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Răzvan Lucescu, antrenor care a mai lucrat cu Ianis Zicu, se aşteaptă ca fotbalistul să aibă evoluţii deosebite în tricoul echipei Petrolul Ploieşti.

...despre fazele ofensive: „E o problemă pe care trebuie s-o rezolvăm încet-încet. O echipă trăieşte prin organizare, dar trăieşte şi prin acţiunile individuale şi prin oamenii de gol. Camara n-a marcat pe parcursul şederii în România, dar pentru moment, chiar dacă este vârf, nu este un om care să marcheze constant. Un alt om de gol ar trebui să fie Ianis Zicu“.

...despre obiectivul său la Ploieşti: „Mourinho a zis un lucru foarte realist: nu am o baghetă magică şi nu sunt Harry Potter, să fac minuni peste noapte. În cazul lui Ianis, el este pe un drum absolut normal, pe care eu îl ştiu ca fiind parte din Ianis Zicu, din personalitatea lui, din caracterul lui. La Rapid, în prima parte a turului, a fost contestat şi a avut mari probleme, însă în retur a fost fantastic! La Timişoara a început cu mari dificultăţi, nici nu juca în primul 11, încet-încet a ajuns golgheterul echipei şi să fie extrem de apreciat. Cu siguranţă, având în vedere că el mai are contract încă un an, de la sfârşitul verii, va fi un jucător care va ridica tribunele în picioare“.

Sursă declaraţii: DigiSport.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Portretul lui Radu Petrescu, cel care a făcut praf meciul Petrolul – Dinamo: “Un arbitru cu relaţii”

Remiza de la Petrolul - Dinamo, prilej de critici. Ionel Dănciulescu: „Arbitrii din spatele porţii nu au niciun fel de utilitate, sunt bani cheltuiţi degeaba“

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite