Răzvan Lucescu, „turbat“: A înjurat arbitrul în română, în Arabia Saudită VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De patru meciuri, Al-Hilal Riad nu mai bate pe nimeni. Iar seria rezultatelor sub aşteptări a început să-l preseze pe tehnicianul echipei.

Răzvan Lucescu a avut două luni şi jumătate de vis cu Al-Hilal, între octombrie şi 7 decembrie. În această perioadă, bilanţul echipei vorbeşte de la sine: 9 meciuri, 8 victorii, 1 egal. Apoi, de la jumătatea lunii decembrie, ceva s-a stricat. 

Au fost, mai întâi, două înfrângeri consecutive, una în campionat, alta în Cupa Campionilor Arabiei Saudite. Chiar şi aşa, victoria din deplasare în prima ligă, 2-1 cu Al-Quadisiya, părea că va readuce lucrurile la normal. Nu s-a întâmplat chiar aşa! De atunci, au urmat patru partide, toate în campionat, în care Al-Hilal doar a remizat. Această serie le-a permis celor de la Al-Shabab Riad să se apropie la doar un punct de echipa lui Răzvan Lucescu, încă lider în campionat. Iar fostul selecţioner simte deja presiunea! Dovadă şi comportamentul său agresiv, care nu-l caracterizează, vineri, după o altă remiză, 0-0 cu Al-Ahli Jeddah.

După fluierul de final al meciului, Lucescu jr, „turbat“ de nervi, a sărit la gâtul arbitrului şi l-a înjurat, inclusiv în română, după cum se poate vedea mai jos:

Ulterior, într-o declaraţie oferită pentru Antena Sport, tehnicianul celor de la Al-Hilal şi-a explicat criza de nervi. „Dacă m-aţi văzut nervos sau furios, este pentru ce s-a întâmplat la finalul meciului. Asta e prea mult! Este scandalos! Cu adevărat scandalos! Bine, putem înţelege orice, dar nu faza penalty-ului! Am avut penalty şi puteam să plecăm cu 3 puncte la finalul unui meci dificil“, a spus Răzvan Lucescu.

VEZI FAZA LA CARE PENALTY-UL RECLAMAT DE LUCESCU JR A FOST REFUZAT DE VAR

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite