Răzvan Lucescu, zeu în Grecia! Echipa antrenată de român, PAOK Salonic, a câştigat  primul titlu după 34 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aşteptarea fanaticilor suporteri ai lui PAOK a luat sfârşit, După 34 de ani, formaţia lor favorită este din nou campiona Greciei, iar antrenorul care a stat la temelia acestui succes este un român.

În penultima etapă a campionatuluin elen, PAOK avea nevoie doar de un rezultat de egalitate pentru a fi sigură de câştihgarea titlului. Iar trupa lui Răzvan Lucescu a risipit orice emoţie încă din primele momente ale meciului, în minutul 8 scorul fiind deja 2-0. Până la pauză nu s-a mai marcat, dar în partea secundă PAOK a mai înscris de 3 ori şi s-a terminat 5-0.

În lotul celor de la PAOK se află şi un alt român, fundaşul Alin Toşca. Acesta a bifat însă doar şase prezenţe în acest campionat.

Cu o rundă înainte de terminarea sezonului în Grecia, podiumul arată aşa:

1. PAOK Salonic 77 de puncte

2. Olympiakos 72 de puncte

3, AEK Arena 54 de puncte

În sezonul viitor al cupelor europene, atât PAOK Salonic, cât şi vicecampioana Olympiakos vor evolua în preliminariile Ligii Campionilor, în timp ce AEK şi ocupanta locului 4 vor merge în preliminariile Ligii Europa.

AEK Atena, campioana din stagiunea trecută, a jucat în grupele Ligii Campionilor în acest sezon, însă s-a clasat pe ultimul loc, după Bayern, Ajax şi Benfica, cu zero puncte.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite