Răzvan Marin, distrus în presa din Olanda: Editorialul în care i se reproşează că nu e în stare să dea o pasă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu prestaţii strălucite la Standard Liege (Belgia), Răzvan Marin (23 de ani) mai are nevoie de timp pentru a se ridica la nivelul celor de la Ajax, semifinalistă în Liga Campionilor în sezonul trecut.

Internaţionalul român a fost titular, marţi, în partida din Cipru cu APOEL (0-0), însă a fost schimbat după 62 de minute, fiind primul fotbalist scos de pe teren de antrenorul Erik ten Hag. 

„Răzvan nu e încă la nivelul pe care ni-l dorim. Dar are nevoie de puţin timp de acomodare, e normal. Răzvan trebuie să se obişnuiască, trebuie să înţeleagă ce ne dorim. Are o poziţie extrem de importantă în teren, dar va învăţa, se va adapta şi se va îmbunătăţi“, a spus tehnicianul celor de la Ajax. 

Acesta a fost completat de antrenorul Aad de Mos în presa olandeză: „Răzvan Marin încă nu-şi găseşte locul la echipă“.

Cea mai dură reacţie la adresa românului a venit din partea jurnalistului Henk Spaan, editorialist la Het Parool. Potrivit Digi Sport, Spaan l-a mai criticat şi în trecut pe Răzvan Marin, însă acum, după meciul cu APOEL, a scris un text cu adevărat devastator la adresa mijlocaşului de 23 de ani.

„Ca editorialist ar trebui să fiu atent să nu devin hărţuitorul de serviciu din curtea liceului care alege ca victimă pe acelaşi băieţel zi de zi, dar mă întreb cât de slab e Marin? Nu reuşeşte să dea o pasă decentă, nu înţelege deloc tactica de joc, iar când e în apropierea porţii proprii, echipa e în pericol de moarte! În minutul 57, el a trimis o minge cu capul înapoi spre Onana şi era cât pe ce să fie autogol. Bine că Ten Hag a văzut ceea ce a înţeles toată lumea şi l-a scos de pe teren. Dacă Onana n-ar fi scos un gol ca şi făcut, meciul cu APOEL s-ar fi terminat mult mai prost“, a scris Henk Spaan.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite