VIDEO Răzvan Raţ riscă trei etape de suspendare, după ce i-a provocat unui adversar fractură de sept nazal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În meciul câştigat de Rayo Vallecano cu Celta Vigo, disputat sâmbătă, pe teren propriu (3-0), Răzvan Raţ a părăsit terenul în a doua repriză, după ce l-a faultat pe unul dintre adversari, Charles, căruia i-a provocat o fractură de sept nazal.

Faza cu pricina s-a petrecut în a doua parte a jocului, în minutul 63, când Răzvan Raţ l-a lovit pe Charles în plină figură cu capul, acesta din urmă alegându-se cu o fractură de sept nazal. Episodul s-a petrecut când Rayo Vallecano conducea deja cu 3-0, şi, în urma ei, brazilianul va fi nevoit să evolueze tot restul sezonului cu o mască de protecţie, din momentul în care va reveni pe teren. Deocamdată, clubul nu a estimat perioada de refacere a jucătorului.

Între timp, Raţ riscă o suspendare de cel puţin trei etape, iar incidentul a fost comentat inclusiv de antrenorul său, Paco Jémez: „Nu am văzut incidentul în direct, dar îmi imaginez că a fost eliminat corect. Dacă e aşa, e o greşeală gravă, o mişcare pe care nu trebuia să o facă. Dar erorile sunt uneori plata pentru efort, iar acum avem şi un jucător pe care nu putem conta etapa care vine. Acest fel de acţiuni nu fac bine imaginii şi afectează echipa, dar pot să înţeleg că cineva îşi poate pierde cumpătul“.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Gheorghe Hagi explică atacul la cehoaica dorită în conducerea FRF, pe care a numit-o „domnişoara în bikini“

Anghel Iordănescu: "Dacă aş fi ştiut ce se întâmplă cu Gică Popescu, aş fi candidat eu la preşedinţia FRF"

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite