Reacţia Federaţiei Române de Tenis, după ce trei jucătoare din echipa de FedCup şi-au anunţat retragerea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Echipa de FedCup a României traversează o perioadă nefastă
Echipa de FedCup a României traversează o perioadă nefastă

România se pregăteşte pentru duelul cu Rusia, care va conta pentru barajul de FedCup şi se va desfăşura, în perioada 7-9 februarie.

După ce Simona Halep, Irina Begu şi Sorana Cîrstea şi-au anunţat retragerea din echipa de FedCup, situaţia României nu pare una fericită, în perspectiva confruntării cu Rusia. Totuşi, vipreşedintele Federaţiei Române de Tenis, George Cosac, se arată optimist.

„Vă daţi seama că şi eu sunt total surprins de evenimentele din ultimele zile. Este clar că România este foarte mult slabită fără Halep, Begu, Niculescu, Sorana şi Buzărnescu, iar Rusiei îi convine de minune aşa ceva. Nu ne aşteptsm niciodată că s-ar putea întâmpla un astfel de scenariu. Am înţeles de la domnul Segărceanu că el a fost anunţat şi de Begu că nu doreşte să vină pentru acest meci. Dar, vă rog eu, să mai aşteptăm câteva zile, pentru că s-ar putea ca situaţia să se schimbe radical. Săptămâna viitoare, trebuie să anunţăm lotul, iar eu cred că, până la urmă, o vom putea convinge pe Simona Halep să vină, să joace împotriva Rusiei. Avem mare nevoie de ea”, a declarat oficialul federaţiei, potrivit „Prosport”. 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite