Reacţia lui Florinel Coman, după ce jucătorii naţionalei au fost acuzaţi de lipsă de mentalitate şi atitudine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Înfrângerea României în faţa Spaniei a fost pusă pe seama atitudinii jucătorilor, printre altele, existând insinuări că nu au o mentalitate de învingători.

Sosit la declaraţii chiar după selecţionerul Cosmin Contra, care punctase că seria de înfrângeri suferite de România în această campanie de calificări la EURO 2020 a fost pricinuită de lipsa de concentrare a jucătorilor, Florinel Coman a reacţionat diplomat: 

„O înfrângere foarte dureroasă, o echipă extrem de bună, cu un joc de posesie foarte bun. A fost un meci dificil, din păcate nu am reuşit să marcăm niciun gol, dar trebuie să fim bărbaţi şi să mergem mai departe. Aţi văzut care este campionatul spaniol şi care este campionatul nostru, eu cred că este o diferenţă. 

La ora actuală, este un pas greu de făcut între U21 şi naţionala mare, dar cred că, dacă ne vom pune la punct, vom face faţă. Cum nimeni nu ne-a dat nicio şansă la U21, aşa putem demonstra şi mai departe. Trebuie să ne jucăm şansa şi vom vedea ce se va întâmpla”, a punctat atacantul.

După aceasta campanie de calificări, Spania va evolua la EURO 2020, la fel ca Suedia, în vreme ce România şi Norvegia mai au o singură şansă, la barajele Ligii Naţiunilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite