Reacţia lui Hagi la vestea plecării lui Messi de la Barcelona: „Se dovedeşte încă o dată că toţi suntem trecători. Messi - un Dumnezeu!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gheorghe Hagi / FOTO Arhivă
Gheorghe Hagi / FOTO Arhivă

Gheorghe Hagi a reacţionat la vestea plecării lui Messi de la Barcelona. Fostul mare fotbalist român spune că Messi a fost unic pentru Barcelona şi că formaţia spaniolă nu-l va putea înlocui vreodată.

„Este o pierdere imensă. Este unul dintre cei mai buni fotbalişti din istorie. Este inegalabil. Pentru tot ce însemna el, ca fotbalist, ca imagine, este imposibil de înlocuit. Vorbim despre plecarea lui Messi de la Barcelona… E un şoc şi clubul îl va resimţi foarte puternic în tot. Probabil că situaţia financiară grea poate explica această decizie. E greu de crezut, dar asta dovedeşte încă o dată că toţi suntem trecători. Barcelonei îi va fi foarte greu… Messi a fost unic. Un Dumnezeu!”, a declarat Gheorghe Hagi pentru Prosport.

Barcelona a anunţat joi seară că Lionel Messi nu va mai continua la club începând cu sezonul care stă să înceapă.

„Deşi clubul şi jucătorul au ajuns la un acord cu intenţia clară de a semna astăzi un nou contract, acest lucru nu se poate întâmpla din cauza obstacolelor financiare şi structurale. În aceste condiţii, Messi nu poate rămâne la Barcelona. Ambele părţi regretă acest lucru. Barcelona îşi exprimă gratitudinea pentru tot ceea ce a reprezentat jucătorul Messi. Îi dorim mult succes în continuare, atât în viaţa personală, cât şi la noua echipă”, a transmis clubul spaniol într-un comunicat de presă.

Citeşte şi:

Messi pleacă de la Barcelona: Culisele unei „rupturi“ care a zguduit lumea fotbalului

Messi îşi va începe viaţa de după Barcelona: Două cluburi se bat pentru semnătura argentinianului

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite