Reacţii din presa internaţională şi lumea sportivă, după vestea tragică a decesului lui Kobe Bryant

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vestea că Kobe Bryant a murit, duminică, în urma unui accident de elicopter „a zguduit” lumea sportului şi nu numai.

Apărută iniţial pe site-ul TMZ şi confirmată ulterior de agenţiile de ştiri, ştirea potrivit căreia Kobe Bryant şi alte patru persoane au murit, după ce elicopterul privat al acestuia s-a prăbuşit a şocat întreg globul. 

„Kobe Bryant a murit într-un accident de elicopter. Toţi cei aflaţi la bord au murit”, au anunţat cei de la TMZ, fiind urmaţi de o serie de publicaţii.

„Kobe Bryant a murit într-un accident de elicopter”, au notat cei de la AS, citând LA County Sheriffs: „A fost confirmat decesul a cinci persoane. Nu există supravieţuitor în accidentul de elicopter din Calabasas”.

„The Sun” a relatat cum „Kobe Bryant a murit la 41 de ani! Alături de legenda NBA au murit cel puţin alte patru persoane, într-un grav accident de elicopter”, în vreme ce NBC News a informat că „Nu au fost supravieţuitori în accidentul de elicopter din Los Angeles! Pompierii au reuşit să stingă focul”, iar L'Equipe a titrat „Kobe este mort!”.

Vestea a şocat şi lumea sportului, de unde reacţiile nu au întârziat să apară. Baschetbalistul grec Vasilis Spanoulis a comentat pe pagina sa de Twitter „Odihneşte-te în pace, Kobe! Ne rugăm pentru familia sa. E devastator să auzim aşa ceva...”, iar cel mai mare jucător de fotbal american din istorie, Tom Brady, a punctat „Deja ne e dor de tine, Kobe...". 

La rândul său, fotbalistul lui Manchester City, Raheem Sterling, a notat „Să te odihneşti în pace... o legendă", în vreme ce fostul mare portar al lui Real Madrid, Iker Casillas, a comentat la rândul său „Condoleanţele mele familiei, prietenilor, lumii baschetului şi sportului în general! Odihneşte-te în pace, Kobe...".

ŞTIRI PE ACEEAŞI TEMĂ

Lumea sportului, în stare de şoc: A murit legendarul baschetbalist Kobe Bryant!

VIDEO Primele imagini cu locul în care a căzut elicopterul lui Kobe Bryant: America e în lacrimi

VIDEO Kobe Bryant, un geniu: Top 10 faze cu eroul celor de la Lakers şi CV-ul său fabulos

Kobe Bryant, ultimul mesaj postat pe Twitter: Ce a scris cu doar câteva ore înainte de decesul său

Kobe Bryant, tragedia ia amploare: Fiica sa de 13 ani se afla şi ea în elicopter. Ce spunea, de curând, despre ea

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite