Reacţii după umilinţa trăită de naţionala de handbal a României: "Nu mi s-a mai întâmplat aşa ceva"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Naţionala de handbal a României a trrăit una dintre cele mai dureroase înfrângeri din ultimii ani 13-26 în meciul cu Brazilia de la JO.

Eşecul cu naţionala gazdă vine după o altă partidă proastă a tricolorelor, 19-23 cu Angola. Antrenorul Tomas Ryde nu a găsit nicio soluţie pentru a debloca psihic această echipă:  ”Aş vrea să mă trezesc mâine dimineaţă, să deschid fereastra şi să văd că a răsărit soarele pe strada noastră. Personal, nu am pierdut niciodată în carieră în acest mod. Încă putem să ne îndeplinim obiectivul, dar nu în felul în care am jucat azi”.

”Este prea la cald ca să tragem concluzii. Vom face analiza video şi vom vedea ce s-a întâmplat. Au mai fost înfrângeri atât de grele şi am reuşit să trecem peste ele. Nu este vorba de blocaj psihic, nu suntem obosite. Credeţi că noi suntem mulţumite de rezultate? Dra trebuie să ne adunăm şi împreună să trecem peste adeastă situaţie. Ne trebuie două victorii şi eu cred în forţa echipei”, a spus Valentina Ardean Elisei. 

Mult mai critică a fos pivotul Oana Manea: "Îmi este ruşine de ce am jucat, parcă suntem în vacanţă. Simţim că nu am jucat niciodată atât de prost".  

Alexandru Dedu, preşedinte FRH (TVR 1): "Azi n-a mers nimic, a fost o zi cum se întâmplă în sport, când o echipă zburdă şi o alta care se afundă din ce în ce. Senzaţia a fost că am fi ratat şi cu poarta goală, e o înfrângere greu de digerat, a fost un şoc. Noaptea asta o să fie grea pentru fete şi antrenori. Această echipă ne-a demonstrat că poate să se ridice şi cât mai sunt şanse voi crede în echipă. Cred într-o victorie cu Muntenegru. "

România e pe locul 6 în Grupa A şi va întâlni miercuri Muntenegru, în confruntarea singurelor echipe care nu au acumulat încă niciun punct. Interesant este că şi Muntenegru a pierdut cu Angola astfel că după primele două meciuri clasamentul arată astfel:

1. Brazilia 4p, 2. Angola 4p, 3. Spania 2p, 4. Norvegia 2p, 5. Muntenegru 0p, 6. România 0p. 

România mai are de jucat cu Muntenegru, Spania şi Norvegia. 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite