Real Madrid şi-a luat adio de la titlu după 1-1 cu Valladolid! Campionatul în Spania se decide în ultima etapă, la meciul Barcelona - Atletico Madrid!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dezamăgire mare pe banca Realului la finalul jocului cu Valladolid FOTO Reuters
Dezamăgire mare pe banca Realului la finalul jocului cu Valladolid FOTO Reuters

Rezultat total neaşteptat în meciul restant dintre Real Valladolid şi Real Madrid, încheiat la egalitate, 1-1. În urma acestui scor, "galacticii" au ieşit din cursa pentru titlu.

Real Madrid a condus cu 1-0 la Valladolid, gol Sergio Ramos în minutul 35, dar gazdele n-au abandonat lupta şi eu egalat cu câteva minute înainte de final. Osorio a adus punctul pentru Valladolid, în minutul 85. Accidentat, Ronaldo a ieşit de pe teren în minutul 8. 

Remiza o scoate pe Real Madrid din lupta pentru titlu, care mai păstrează doar şanse pur matematice la campionat. Cu două etape până la final, clasamentul arată astfel:

1. Atletico Madrid 88 p

2. Barcelona 85 p

3. Real Madrid 84 p.

Ce meciuri mai sunt de jucat

Etapa a 37-a

Atletico Madrid - Malaga

Elche - Barcelona

Celta Vigo - Real

Etapa a 38-a

Barcelona - Atletico Madrid

Espanyol - Real. 

Dacă Atletico Madrid şi Barcelona îşi câştigă meciurile din etapa a 37-a, atunci titlul se decide în ultima rundă pe Camp Nou. O victorie o face pe Barcelona campioană, un egal sau un succes al lui Atletico trimit titlul la Madrid, în contul echipei lui Diego Simeone. 

Rezultatul e prost şi pentru echipa lui Contra, Getafe, care luptă cu Valladolid pentru evitarea retrogradării. Elche - 39 de puncte, Granada 38, Almeria 36, Getafe 36, Valladolid 36 şi Osasuna 35 caută să evite locurile 18 şi 19. Betis, de pe 20, e deja picată în Segunda. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite