Real Madrid este supercampioana Europei. Victorie cu Eintracht Frankfurt în finala Supercupei, scor 2-0

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Karim Benzema
Karim Benzema

Real Madrid a învins-o pe Eintracht Frankfurt în finala Supercupei Europei cu scorul de 2-0, graţie golurilor marcate de Alaba şi Benzema. Madrilenii cuceresc primul trofeu din nou sezon, în timp ce Carlo Ancelotii bifează o nouă bornă remarcabilă pe banca spaniolilor.

Real Madrid a început perfect noul sezon cu o victorie în faţa nemţilor de la Eintracht Frankfurt în finala Supercupei Europei. 

David Alaba a deschis scorul în minutul 37. Karim Benzema a arătat că este în formă de zile mari şi în noul sezon reuşind să marcheze în minutul 65. Este al cincilea trofeu cucerit de Real Madrid în Supercupa Europei. Clubul spaniol este la egalitate cu Barcelona şi AC Milan la numărul de trofee obţinute în această competiţie.

La finalul partidei, Carlo Ancelotti i-a întrebat pe reporteri dacă mai au vreun dubiu legat de cine va câştiga Balonul de Aur. 

Benzema a făcut din nou un meci bun şi a devenit al doilea cel mai bun marcator din istoria madrilenilor. Francezul l-a depăşit pe Raul Gonzalez ajungând la 324 de reuşite. Pe primul loc este Cristiano Ronaldo, omul recordurilor, care a marcat de 450 de ori în cei 10 ani petrecuţi la Madrid.

"Benzema este un jucător foarte important, e un lider de echipă. A marcat foarte multe goluri. A terminat sezonul bine, iar acum se îndreaptă către Balonul de Aur. Mai aveţi vreun dubiu despre cine îl va câştiga? Eu cred că nu mai are nimeni îndoieli", a spus Carlo Ancelotti, relatează Sport.ro.

Şi Carlo Ancelotii a bifat o nouă bornă spectaculoasă după ce echipa sa a câştigat un nou trofeu. Este antrenorul care a câştigat cele mai multe Supercupe ale Europei în carieră, fiind la a patra reuşită, de două ori cu Real Madrid şi de două ori cu AC Milan. Podiumul e completat de Pep Guardiola şi Sir Alex Ferguson cu câte trei trofee.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite