RECORD. Cristiano Ronaldo a ajuns la 38 de goluri în Spania!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autor a două din golurile cu care Real Madrid a câștigat ieri, cu 3-1, disputa cu Villarreal, din etapa cu numărul 37 a campionatului Spaniei, Cristiano Ronaldo a egalat recordul de reușite într-o singură ediție. El a marcat de 38 de ori, cât a reușit și Hugo Sanchez (Real Madrid), în 1990, și Telmo Zarra (Athletic Bilbao), în 1951.

Portughezul mai are la dispoziție un meci pentru a-și depăși predecesorii. Este adevărat că ziarul ”Marca” îi atribuie deja recordul, publicația socotindu-l pe Ronaldo ca autor al unui gol marcat lui Real Sociedad, în 18 septembrie 2010 - atunci balonul trimis din lovitură liberă a ricoșat în plasa porții din Pepe.

În aceași etapă, FC Barcelona a terminat la egalitate (0-0) meciul cu La Coruna, același rezultat fiind obținut de Valencia, cu Levante. Atletico Madrid a trecut (2-1) de Hercules, Almeria de Mallorca (3-1), iar Getafe de Osasuna (2-0). Alte rezultate: Athletic Bilbao - Malaga 1-1, FC Sevilla - Real Sociedad 3-1, Real Saragossa - Espanyol Barcelona 1-0, Gijon - Real Santander 2-1.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite